01-09-2017 nieuwe vacature

Op dit moment hebben wij een vacture voor een Orthodontie Assistent en een Assistent Omloop en Sterilisatie. In de eerste functie helpt u de orthodontist tijdens de behandelingen door het klaarmaken en opruimen van de behandelstoel, maar ook door in de mond van de patiënt voorbereidingen te treffen voor de orthodontist. Daarnaast maakt u o.a. gebitsafdrukken en röntgenfoto’s. Bij de tweede functie bent u o.a. verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de instrumenten en behandelunits.

Het beschikken over zeer goede fijne motoriek is een absolute voorwaarde. Daarnaast moet u goed in een team kunnen functioneren en goed met kinderen kunnen omgaan.

Tevens dient u in bezit te zijn van een diploma Tandartsassistent niveau MBO 3. Het verdient de voorkeur als u ervaring hebt in de orthodontie, maar dit is geen voorwaarde.

Ook is het vaak mogelijk om in het kader van een reeds gestarte MBO opleiding tot tandartsassistente deze bij ons te voltooien. Onze praktijk is een MBO erkend leerbedrijf.

Kennis van de Infectie Preventie Richtlijnen voor tandheelkundige praktijken is een voorwaarde, evenals kennis over het maken van röntgenfoto’s en de risico’s van röntgenstraling.

 

De omvang van de aanstellingen betreft 2 tot 4 dagen per week (maandag t/m donderdag), van 8:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00 uur.

 

Salariëring vindt plaats conform het functiehuis en de salarisvoorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde KNMT. Op alle arbeidsovereenkomsten is de KNMT Arbeidsvoorwaardenregeling van toepassing.

 

Heeft u interesse? Stuur dan uw persoonlijke sollicitatiebrief met Curriculum Vitae naar:

Info@orthoraadsheer.nl o.v.v. Sollicitatie 2017